Lieve kleine bolletjes

Lieve kleine bolletjes

20160117_155540

Van de zomer heb ik bij Sparkelz creatief leuke kleine bolletjes Catona katoen van Scheepjes gekocht met de bedoeling dat ik daar een bloemen gordijntje er van zou haken. Ik kwam tot de conclusie dat mijn katoen voorraad vele malen groter was dan wat ik in gedachte had en bleven deze kleine bolletjes maar zielig liggen.

20160117_155526

Onder het mom van: Wie wat bewaard die heeft wat, had mijn ma nog twee stolpen staan waar niets mee gedaan werd. Opeens werd het idee geboren om de bolletjes in een stolp te bewaren en waarom ook niet? Het was ieder geval een kleurig idee dus heb ik de stolpen meegenomen en vol gestopt met de bolletjes en het idee viel niet tegen, leuk zelfs…..

20160117_155459

Zie hier het resultaat van een hele kleine ingreep met vindt ik een groot resultaat. Je hoeft natuurlijk geen kleur te gebruiken bolletjes in één kleur staat ook leuk het is maar net wat in je inrichting past.

20160126_153632 (2)

Mijn bloemen project is haast klaar, de bolletjes staan netjes decoratief te zijn dus daarom tijd voor een nieuw projectje van restjes katoen die ik heb liggen te gaan maken. Misschien heb je dat ook wel van die restjes waar je eigenlijk geen project mee kan maken maar als je ze bij elkaar op haakt dan heb je weer een mooi project weggehaakt en weer wat ruimte voor nieuwe bolletjes.

Ik heb een leuk patroon gevonden in het boek Haken en kleur een huis vol geluk waar ik alle resten in kwijt kan en daar wordt ik blij van..Dit kan ik mooi tussen alle lopende projecten doen..zoals de temperatuur deken ( nieuwe foto`s volgen nog) een nog platte flamingo (nu in een kleiner formaat) en een aantal dekens die ik nog af moet maken (maar die komen nog wel 🙂 ) en nog een beest waar ik een draai aan moet geven ( zit nog in een denkproces)  ik verveel mij voorlopig niet!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s