Welkom!

Welkom!

Welkom op mijn blog! mijn naam is Yasmina en ik haak vanaf mijn tiende levensjaar.

Ik heb dit geleerd van mijn oma en door in de Ariadne en Handwerken te kijken helaas bestaan de tijdschriften niet meer deze werden uitgegeven in het internetloze tijdperk. Oma plus magazines was de ultieme combinatie om te beginnen te haken.

Haken is weer helemaal hip er heeft een tijdje een taboe geheerst op haken dat werd gelinkt aan de stoffige jaren zeventig truttigheid en huiselijkheid. Maar anno 2015 mag je weer overal haken, webshops en de stenen handwerkwinkels schieten als paddenstoelen uit de grond en door de komst van internet wordt je overspoeld door ideeën en nieuwe materialen om mee te haken, je kan zelfs contact maken met mede hakers over de hele wereld wat haken weer spannend maakt.

Voor mij geeft haken rust en ontspanning en gezelligheid elk uurtje gaat er aan op. Ik haak het liefste wat grotere projecten zoals dekens,gordijnen en lampenkappen maar ook de wat kleinere projecten zoals amigurumi, onderzetters, pannenlappen,tassen enz.

Vanaf deze plaats laat ik mijn haakwerk zien en alles wat met haken te maken heeft en ik hoop op deze manier meer mensen te inspireren en te ervaren dat haken heel erg leuk kan zijn en zeker niet stoffig en truttig.

Veel plezier met lezen!

Groeten Yasmina.

Advertenties

Een gedachte over “Welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s